Andive cu crema de branza

Reteta de andive cu crema de branza Taiem cotorul andivelor si desprindem cu grija frunzele pe care le trecem printr-un jet de apa rece si apoi le stergem foarte bine cu hartie absorbanta de bucatarie.

Andive cu crema de branza
Andive cu crema de branza

Andive cu crema de branza

Ingrediente:

  • 1-2 andive
  • 250 g creme fraiche/mascarpone
  • 75 g feta
  • piper alb
  • 10-15 alune de padure

Mod de preparare

Taiem cotorul andivelor si desprindem cu grija frunzele pe care le trecem printr-un jet de apa rece si apoi le stergem foarte bine cu hartie absorbanta de bucatarie.
Mixam, cu ajutorul unui robot sau blender vertical, creme fraiche cu feta taiata in bucataele mici sau sfaramata cu o furculita. Adaugam putin piper alb proaspat macinat.
Prajim, pentru 3-4 minute, alunele intr-o tigaie antiaderenta neunsa si apoi le lasam sa se raceasca.
Umplem un sac à poche cu crema de branza si formam cate trei bilute de crema de branza pe fiecare foaie de andiva.

Decoram fiecare biluta cu cate o aluna prajita si servim.