Aperitiv Hummus

Aperitiv Hummus - Se adauga tahini, usturoi, ulei de masline, sare si lamaie. La inceput adaugati o lingura de suc de lamaie, apoi daca mai e nevoie, mai adaugati.

Aperitiv Hummus
Aperitiv Hummus

Aperitiv Hummus

INGREDIENTE

  1. 1 conserva de naut
  2. 2 linguri tahini
  3. 1 catel de usturoi
  4. 3 linguri de ulei de masline extra virgin
  5. 1-2 linguri suc de lamaie
  6. sare, dupa gust
  7. boia de ardei
  8. frunze de patrunjel sau coriandru

Mod de preparare: Aperitiv Hummus

Nautul se clateste cu apa rece si se introduce in recipientul mixerului. Pastrati putin lichid.
Se adauga tahini, usturoi, ulei de masline, sare si lamaie. La inceput adaugati o lingura de suc de lamaie, apoi daca mai e nevoie, mai adaugati. 
Adaugati cateva linguri din lichidul de la conserva de naut. Mixati si daca mai e nevoie, mai adaugati lichid, pana cand obtineti consistenta necesara.
Se pune intr-un bol, se orneaza cu boabe de naut, ulei de masline, boia de ardei si frunze de patrunjel sau de coriandru.

Pofta buna!