Aperitiv rulada cu legume si salam

Aperitiv rulada cu legume si salam - Intr-un vas bate putin ouale cu telul, adauga smantana, faina si condimentele. Vei obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire.

Aperitiv rulada cu legume si salam
Aperitiv rulada cu legume si salam

Aperitiv rulada cu legume si salam

INGREDIENTE
Blat:

  1. 5 oua
  2. 200 ml smantana
  3. 4 linguri faina
  4. 1/2 gogosar rosu
  5. patrunjel verde
  6. sare
  7. piper
  8. busuioc
  9. oregano

Umplutura:

  1. 2 suluri de branza topita
  2. 2 fire carnati cabanos
  3. felii se salam uscat crud

Mod de preparare: Aperitiv rulada cu legume si salam

  • Intr-un vas bate putin ouale cu telul, adauga smantana, faina si condimentele. Vei obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire.
  • Toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, presara gogosarul taiat cubulete si pratrunjelul verde. Coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 10 minute, este gata foarte repede.
  • Daca in timpul coacerii se umfla si se deformeaza, nu e nici o problema isi va reveni cand o vei scoate din cuptor.
  • Rastoarna cu grija blatul pe un prosop curat sau hartie de copt, unge rapid cu branza topita, presara salamul si cabanosul si ruleaza strans cu grija pentru a nu rupe blatul.... eu m-am folosit de tava calda.
  • Inveleste rulada intr-un prosop curat si las-o la rece cateva ore.

Pofta buna!