Banane Mamdazi

Banane Mamdazi. Învaţă să prepari nişte gogoşele cu banane delicioase, simplu de făcut şi rapid de realizat. Vezi care este reţeta pentru o porţie de banane Mamdazi ca la carte.

Banane Mamdazi
Banane Mamdazi

Banane Mamdazi

Ingrediente:

  •  2 banane mari si coapte
  •  1 ou
  •  150 ml lapte
  •  230 g faina
  •  2 pliculete zahar vanilat
  •  3 linguri zahar
  •  1/2 plic praf de copt

Pentru servit

  •  100 g zahar pudra
  •  30 g scortisoara

Mod de preparare

 Se curăţă bananele şi se pasează într-un blender. Se amestecă pasta de banane cu oul, laptele, zahărul vanilat şi zahărul tos.
 După ce s-au omogenizat, se adaugă şi făina cu praful de copt. Se amestecă bine, să se topească zahărul şi se lasă circa 15 mintue la odihnit şi crescut.

Se încinge ulei într-o tigaie şi se formează cu lingura gogoşele din pasta de banane. Se prăjesc circa 3 minute pe fiecare parte şi se scurg de excesul de ulei pe un şervet de hârtie.

Se servesc pudrate cu zahăr şi scorţişoară.