Bisque

Bisque - Pune ulei de masline intr-o tigaie si prajeste capetele si carcasele de la creveti. Prajeste-le pana devin maronii si incep sa pocneasca.

Bisque
Bisque

 Bisque

Ingrediente:

  •     8 creveti
  •     cimbru
  •     pasta de tomate
  •     sofran
  •     morcov
  •     vin alb
  •     apio
  •     ceapa
  •     ulei de masline
  •     4 Saint Jaques
  •     8 cuburi de somon
  •     sare, piper, apa

Mod de preparare: Bisque

 Pune ulei de masline intr-o tigaie si prajeste capetele si carcasele de la creveti. Prajeste-le pana devin maronii si incep sa pocneasca.
 Scoate (doar) capetele si stinge restul cu un pic de vin.
 Toaca marunt legumele si pune-le in tigaie, apoi pune si pasta de tomate.
 Cand sunt gatite complet, stinge totul cu apa sau o supa de legume. Fierbe-le cateva minute, apoi baga blenderul pana obtii o crema fina.
 Strecoara totul printr-o sita foarte deasa si in supa rezultata fierbe carnea de la creveti, scoicile si bucatile de somon.
 Serveste aceasta super-supa calda, nu fierbinte, cu petale de cimbru deasupra.