Borş de miel

Borş de miel Carnea se spala, se porţioneaza si se pune la fiert în apa cu sare. Se spumeaza ori de câte ori este nevoie si, dupa ce spuma nu mai apare, se adauga legumele taiate marunt.

 Borş de miel
Borş de miel

 Borş de miel

Ingrediente:

  •   700 g carne de miel
  •  1 ţelină mică
  •  2 morcovi
  •  1 rădăcină pătrunjel
  •  2 cepe
  •  500 ml borş

Pentru dres

  •  2 ouă
  •  4 linguri smântână

Mod de preparare

Carnea se spala, se porţioneaza si se pune la fiert în apa cu sare. Se spumeaza ori de câte ori este nevoie si, dupa ce spuma nu mai apare, se adauga legumele taiate marunt.
Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute si apoi se verifica daca este carnea fiarta.
Daca a fiert carnea, se adauga borsul dat în prealabil într-un clocot, se mai lasa sa fiarba un pic, apoi se trage oala de pe foc.
Se bat ouale cu smântâna si, dupa ce s-a racorit un pic borsul, se toarna amestecând continuu.