Briose cu Ciuperci si Telemea

Briose cu Ciuperci si Telemea Tapetati cu ulei si faina tava de briose, apoi asezati patratul de aluat foietaj in fiecare forma.

Briose cu Ciuperci si Telemea
Briose cu Ciuperci si Telemea

Briose cu Ciuperci si Telemea

Ingrediente:

● aluat foietaj – 6 buc (10x10 cm) ciuperci champignion – 4 buc
● telemea – 50 g
● oua de prepelita – 6 buc
● oregano uscat – ½ lingurita
● sare si piper dupa gust
● ulei si faina pentru tapetat o tava de briose de 6 buc


Mod de preparare

Tapetati cu ulei si faina tava de briose, apoi asezati patratul de aluat foietaj in fiecare forma.
Taiati ciupercile cuburi, presarati pe ele sare si piper, oregano uscat si impartiti-le in mod egal in cele 6 forme.
Adaugati branza telemea taiata cubulete.
Spargeti cate ou de prepelita deasupra pe fiecare briosa.
Coaceti la 200 de grade pentru 20 de minute, pana ce aluatul foietaj se rumeneste usor si compozitia este inchegata.
Scoateti tava din cuptor si lasati briosele sa se raceasca putin, apoi scoateti-le din forma.
Puteti servi alaturi de o salata.