Bucătăria Maghiară

Gulaş iute

Gulaş iute

Gulaş iute,1. Tăiaţi carnea în cuburi de cca 5 cm. 2. Tăiaţi ceapa în lamele. 3....

Gulaş de porc cu tăieţei

Gulaş de porc cu tăieţei

Gulaş de porc cu tăieţei,1. Într-un ceaun , topiţi untul la foc mediu . 2. De asemeni,...

Gulaş de filet de pui

Gulaş de filet de pui

Gulaş de filet de pui,1. Tăiaţi puiul în cuburi de 1 cm.. 2. Rulaţi-l uniform în...

Gulaş de viţel cu smântână

Gulaş de viţel cu smântână

Gulaş de viţel cu smântână,1. În tigaie, încălziţi amestecul de unt şi ulei . 2....

Gulaş cehesc de porc

Gulaş cehesc de porc

Gulaş cehesc de porc,Tăiaţi spata în dumicaţi . Încălziţi uleiul într-o cratiţă...

Gulaş din Transilvania

Gulaş din Transilvania

Gulaş din Transilvania,După ce aţi curăţat şi tăiat ceapa solzişori, căliţi-o timp...