Bucătăria Maghiară

Gulaş iute

Gulaş iute,1. Tăiaţi carnea în cuburi de cca 5 cm. 2. Tăiaţi ceapa în lamele. 3. Zdrobiţi cei 3 căţei de usturoi .

Gulaş de porc cu tăieţei

Gulaş de porc cu tăieţei,1. Într-un ceaun , topiţi untul la foc mediu . 2. De asemeni, căliţi ceapa până devine lucioasă .

Gulaş de filet de pui

Gulaş de filet de pui,1. Tăiaţi puiul în cuburi de 1 cm.. 2. Rulaţi-l uniform în făină şi căliţi carnea în puţin unt şi un fir de...

Gulaş de viţel cu smântână

Gulaş de viţel cu smântână,1. În tigaie, încălziţi amestecul de unt şi ulei . 2. Când este fierbinte, căliţi şi rumeniţi pe toate...

Gulaş cehesc de porc

Gulaş cehesc de porc,Tăiaţi spata în dumicaţi . Încălziţi uleiul într-o cratiţă mare şi căliţi carnea

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.