Capunati cu ciuperci

Capunati cu ciuperci - Spalati si curatati ceapa, rosiile si patrunjelul.Spalati, curatati si tocati ciupercile.Puneti la fiert apa cu sare pentru paste si le fierbeti respectand indicatiile de pe ambalaj .

Capunati cu ciuperci
Capunati cu ciuperci

Capunati cu ciuperci

INGREDIENTE

  1.     500 gr mix ciuperci champignon albe si brune
  2.     250 gr mix rosii cherry rosii si galbene
  3.     250 gr paste capunati -fara ou
  4.     1 ceapa
  5.     4 linguri ulei masline
  6.     1 pahar bulion rosii cu busuioc - productie proprie
  7.     1 lingura condiment uscat cu usturoi , patrunjel si chili
  8.     patrunjel verde
  9.     sare

Mod de preparare: Capunati cu ciuperci

Spalati si curatati ceapa, rosiile si patrunjelul.
Spalati, curatati si tocati ciupercile.
Puneti la fiert apa cu sare pentru paste si le fierbeti respectand indicatiile de pe ambalaj .
Eu fierb chiar mai putin pastele decat timpul indicat. Imi plac al dente.
Pentru rapiditate, obtineti apa clocotita in fierbatorul de ceai.
Tocati ceapa si o caliti in ulei de masline.
Adaugati intai coditele de la ciuperci care sunt usor mai tari [ lemnoase ] si caliti.
Puneti restul de ciuperci si sotati.
Adaugati condimentele uscate si bulionul cu busuioc.
Gustari si sarati [ bulionul are deja sare ].
Se pun si pastele fierte + rosiile taiate jumatati.
La servire presarati patrunjel verde.

Pofta buna!