Cartofi cu usturoi si verdeata

Cartofi cu usturoi si verdeata - cartofii cu usturoi sunt un deliciu caruia nimeni nu ii poate rezista, asa ca astazi invatam impreuna sa pregatim una dintre cele mai simple retete. Poti fi asezonati cu mai multe feluri de verdeata, oferindu-le astfel o aroma unica.

Cartofi cu usturoi si verdeata
Cartofi cu usturoi si verdeata

Cartofi cu usturoi si verdeata

Ingredinte:

  1. cartofi medii taiati cubulete
  2. 4 catei de usturoi
  3. patrunjel proaspat
  4. rozmarin proaspat
  5. sare si piper
  6. ulei de masline

Mod de preparare: Cartofi cu usturoi si verdeata

Cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert, la foc mediu, timp de 10 minute.
Uleiul se amesteca cu verdeturile si usturoiul zdrobit, peste care se presara condimentele dorite, formandu-se astfel un sos delicios.
Cartofii se aseaza intr-o tava unsa cu unt, peste care se adauga sosul preparat. Pune apoi tava in cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de 10-15 minute.
Se servesc calzi, constituind o garnitura delicioasa.

Pofta buna!