Cartofi in crusta de mustar

Cartofi in crusta de mustar - Într-un bol mare, amestecă toate ingredientele în afară de cartofi. Pe aceștia fierbe-i 10 minute în apă cu sare, taie-i cubulețe și aruncă-i în sosul aromatizat din castron. Dacă folosești cartofi noi, îi poți lăsa fără probleme întregi.

Cartofi in crusta de mustar
Cartofi in crusta de mustar

Cartofi in crusta de mustar

Ingrediente:

  1.   6 cartofi galbeni mari
  2.  80 g muștar de Dijon
  3.  100 g muștar clasic
  4.  zeama și coaja rasă de la 2 lămâi
  5.  90 ml ulei de măsline
  6.  4 căței de usturoi tocați
  7.  1/2 lămâie tăiată felii
  8.  sare și piper după gust
  9.  *pătrunjel proaspăt pentru ornat

Mod de preparare: Cartofi in crusta de mustar

  •  Într-un bol mare, amestecă toate ingredientele în afară de cartofi. Pe aceștia fierbe-i 10 minute în apă cu sare, taie-i cubulețe și aruncă-i în sosul aromatizat din castron. Dacă folosești cartofi noi, îi poți lăsa fără probleme întregi.
  • Amestecă-i bine până se acoperă cu totul de sos și pune-i într-o tavă care nu lipește și dă-i la cuptor 20 de minute.
  • Presară pătrunjel (sau mărar, dacă preferi) proaspăt pe deasupra. Poți pune și parmezan ras, dacă vrei.

Pofta buna!