Caserolă de ton în sos alb

Rețeta de Caserolă de ton în sos alb O rețetă pe cât de gustoasă pe atât de ușoară. Rapid de făcut, din ingrediente pe care sigur le ai în gospodărie, extrem de sățioasă și care va fi pe placul întregii familii, garantat.

 Caserolă de ton în sos alb
Caserolă de ton în sos alb

 Caserolă de ton în sos alb

Ingrediente:

  •  250 g paste (de care vrei)
  •  250 g ton (din conservă)
  •  100 ml lapte
  •  50 g maioneză
  •  2 linguri de muștar
  •  250 g cașcaval ras
  •  400 ml supă de pui/legume
  •  50-100 g pesmet
  •  3 linguri de unt topit
  •  sare și piper după gust
  •  1 linguriță boia

Mod de preparare

Preîncălzește cuptorul.

Gătește pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Într-un bol mare, amestecă supa, laptele, maioneza și muștarul. Pune peste tonul și cașcavalul ras. Amestecă.
Adaugă pastele. Toarnă totul în caserolă.
Combină pesmetul cu sare, piper, boia (și alte condimente, dacă dorești – oregano, busuioc etc.) și untul topit. Toarnă peste conținutul caserolei.
Dă la cuptor, neacoperit, pentru 45 de minute.