Categorii Rețete

PIEPT DE PUI UMPLUT INVELIT IN PROSCIUTTO

Un fel de mâncare savuros, pieptul de pui umplut cu un amestec de brânză cu spanac și usturoi, învelit în fâșii de prosciutto și dat...

PASTRAMĂ DE OAIE

Pastrama de oaie este un preparat tradițional românesc, căruia i s-a dus vestea în toată lumea pentru savoarea sa deosebită.

Dorada la cuptor

Dorada la cuptor - Se retin 2 fire patrunjel pentru servire, iar restul il tocam marunt, marunt. Se amesteca cu usturoiul strivit,...

Jambalaya cu fructe de mare

Jambalaya cu fructe de mare - Câteva fructe de mare, amestecate cu orez și legume din belșug, oferă un echilibru perfect de proteine...

Spaghete bolognese

Spaghete bolognese - Se fierbe apă cu sare. Când clocotește se pun pastele și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După...

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.