Condimente

Cum sa folosim condimentele

Cum sa folosim condimentele

Condimentele au stat la baza primelor forme de comert. Piperul si scortisoara au...

Ghimbirul

Ghimbirul

Radacina de ghimbir (desi nu este o radacina propriu-zisa, ci tulpina plantei) are...

Fenicul

Fenicul

Planta de origine mediteraneana, feniculul seamana un pic cu anasonul la gust, este...

Dafinul

Dafinul

Copacul cunoscut si ca laur (Laurus nobilis), este celebru inca din antichitate...

Chilly

Chilly

Din ardeiul iute, uscat, cu acest nume, se poate obtine, prin macinare, praful de...

Chimenul

Chimenul

Cu un gust un pic amarui si usor picant, chimenul nu le place multora, din pricina...

Cimbrul

Cimbrul

Cu un gust un pic iute si usor mentolat, cimbrul aromatizeaza o multime din mancarurile...

Cardamon

Cardamon

Se poate gasi sub forma de pulbere sau de seminte, la pliculete, dar atentie la...

Busuiocul

Busuiocul

Busuiocul - Este folosit pentru aromatizarea pastelor, a sosurilor de rosii, a pestelui...

Ardeiul iute

Ardeiul iute

Exista o varietate extrem de mare de ardei iuti, dar cei mai utilizati in bucatarie...

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.