Preparate din carne de Oaie

PASTRAMĂ DE OAIE

Pastrama de oaie este un preparat tradițional românesc, căruia i s-a dus vestea în toată lumea pentru savoarea sa deosebită.

Pulpa de miel in crusta de sare

Pulpa de miel in crusta de sare - Am scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete. Apoi am curatat usturoi si am...

Mancare de miel cu cartofi si menta

Mancare de miel cu cartofi si menta - Carnea de miel se portioneaza in bucati nu prea mici ci potrivite. Este foarte buna carnea cu...

Friptura de berbecut cu cartofi si usturoi-la cuptor

Friptura de berbecut cu cartofi si usturoi-la cuptor - Bucata de carne de berbecut se spala si se curata bine de pelite.Se tamponeaza...

Coaste de miel cu sos si cus-cus

Coaste de miel cu sos si cus-cus - Portionam coasta de miel si punem bucatile la fiert intr-o oala cu apa cat sa le acopere. Din cand...

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.