This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.
Preparate din carne de Oaie
PASTRAMĂ DE OAIE
Pastrama de oaie este un preparat tradițional românesc, căruia i s-a dus vestea în toată lumea pentru savoarea sa deosebită.
Pulpa de miel in crusta de sare
Pulpa de miel in crusta de sare - Am scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete. Apoi am curatat usturoi si am...
Mancare de miel cu cartofi si menta
Mancare de miel cu cartofi si menta - Carnea de miel se portioneaza in bucati nu prea mici ci potrivite. Este foarte buna carnea cu...
Friptura de berbecut cu cartofi si usturoi-la cuptor
Friptura de berbecut cu cartofi si usturoi-la cuptor - Bucata de carne de berbecut se spala si se curata bine de pelite.Se tamponeaza...
Coaste de miel cu sos si cus-cus
Coaste de miel cu sos si cus-cus - Portionam coasta de miel si punem bucatile la fiert intr-o oala cu apa cat sa le acopere. Din cand...