Cele mai bune prăjituri de post

Cele mai bune prăjituri de post - Dacă este post nu înseamnă că trebuie să ne abținem de la micile noastre plăceri nevinovate – dulciurile. De aceea, am pregătit pentru voi o listă cu cele mai bune prăjituri pe care le poți consuma cu încredere pe timpul postului.

Cele mai bune prăjituri de post
Cele mai bune prăjituri de post

Cele mai bune prăjituri de post

Dacă este post nu înseamnă că trebuie să ne abținem de la micile noastre plăceri nevinovate – dulciurile. De aceea, am pregătit pentru voi o listă cu cele mai bune prăjituri pe care le poți consuma cu încredere pe timpul postului.


Fantezie de ananas

Fantezie de ananas

Dacă ești fan ananas, atunci trebuie să faci neapărat această părjitură aromată. Fantezia de post este cel mai rapid și mai gustos desert de post. Și partea cea mai bună – nu conține zahăr!

Rețeta pentru prăjitura „Fantezie de ananas” se găsește AICI!


Tartă de cocos

Tarta Cocos

Este de post, ușor de făcut și extrem de gustoasă! Mai mult, o poți decora cu orice fructe îți dorești. Acest desert este perfect pentru iubitorii de cocos, dar și pentru cei care nu consumă lactate.

Rețeta pentru reteta de post: tarta de cocos o găsești AICI!


Reteta de prajitura de post : Chec de post cu nuci

Chec de nuci

Checul este gustos și dacă este de post. În doar 45 de minute obții un desert pufos, aromat și gustos. Este o plăcere să îl faci și să îl mănânci.

Reteta de prajitura de post : Chec de post cu nuci o veti gasi Aici


Negresă

Negresa

Asta este rețeta pentru cea mai simplă, gustoasă, pufoasă, ieftină și rapidă negresă de post. Doar respectă pașii din rețetă pentru a obține desertul perfect pentru zilele în care ții post.

Această minunată rețetă de negresă o găsești AICI!


Prăjitură aromată

Simplă, dar cu un gust sublim de merișoare, cacao și prune. Această prăjitură este pe placul tuturor iubitorilor de dulce, care nu se pot ține departe de deserturi nici în zilele de post.

Prajitura aromata

Iată cum poți face prăjitura aromată: rețeta AICI!


Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaelo

Adori bomboanele Rafaello? Pe bună dreptate, sunt absolut delicioase. De aceea nu trebuie să uiți de ele nici când te afli în post. Așa că, am pregătit pentru voi rețeta ideală, care vă va satisface poftele oricând.

Așa faci cele mai bune bomboane Rafaello, de POST!