Chiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci

Reteta de chiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci Da carnea prin masina de tocat si pune-o apoi intr-un castron. Adauga ceapa taiata foarte fin, oul, sare si piper, putin marar si amesteca bine.

Chiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci
Chiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci

 Chiftelute de pui umplute cu gouda si ciuperci

Ingrediente:

  •     200 g branza Gouda
  •     500 g ciuperci
  •     1 bucata de piept de pui mare
  •     1 ceapa mica
  •     1 ou
  •     marar, sare, piper, ulei

Mod de preparare

 Da carnea prin masina de tocat si pune-o apoi intr-un castron. Adauga ceapa taiata foarte fin, oul, sare si piper, putin marar si amesteca bine.
 Curata ciupercile, taie-le marunt si caleste-le in putin ulei incins. Adauga putin piper macinat, se potriveste tare bine cu ciupercile!
 Da pe razatoare branza. Cand ciupercile sunt gata si a scazut apa pe care o lasa, ia de pe foc si lasa sa se racoreasca putin, apoi adauga branza rasa si amesteca.
 Ia cate o lingurita cu carne si turteste-o usor in palma. Asaza in mijloc o lingurita din umplutura de branza si ciuperci. Da forma rotunda chiftelutei. Procedeaza la fel pana termini de modelat toate chiftelutele apoi, fie le prajesti in ulei incins, fie le asezi pe tava tapetata cu hartie si le dai la cuptor aproximativ jumatate de ora.