Ciorba de cartofi cu afumatura

Ciorba de cartofi cu afumatura - Mai intai ne pregatim ingredientele, curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete, ceapa o curatam, o spalam si o taiem marunt. Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam amestecul de legume si ceapa taiata marunt si le calim cca 10 min

Ciorba de cartofi cu afumatura
Ciorba de cartofi cu afumatura

Ciorba de cartofi cu afumatura

INGREDIENTE

  1. 5 cartofi albi
  2. 2 cepe rosii
  3. 2 linguri amestec de morcov,pastarnac si ardei
  4. 150 g costita afumata
  5. 30 ml ulei
  6. 2 l si 1/2 l apa
  7. 1 ou
  8. marar

Mod de preparare: Ciorba de cartofi cu afumatura

Mai intai ne pregatim ingredientele, curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete, ceapa o curatam, o spalam si o taiem marunt.
Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam amestecul de legume si ceapa taiata marunt si le calim cca 10 min, apoi adaugam costita taiata bucatele si mai calim cca 10 min, apoi adaugam cartofii taiati cubulete si apa, lasam sa fiarba pana ce cartofii sunt patrunsi, daca scade apa pe parcurs mai adaugam. 
Nu am adaugat sare deoarece amestecul de legume are suficienta sare si nu mai este nevoie sa adaugam. 
Cand sunt fierti cartofii, stingem focul. 
Intr-un castron batem oul bine, adaugam marar si cu polonicul turnam din zeama si batem bine, apoi tot amestecul il turnam in oala cu ciorba. 
Sa aveti pofta !