Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata Se spala ciupercile, se rup coditele, si se aseaza pe o tava si se sareaza putin.

Ciuperci umplute cu carne tocata
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Ingrediente:

  • 6 ciuperci champignon,300 gr carne tocata (amestec)
  • 1 ou
  • o ceapa
  • parmezan
  • lapte
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se rup coditele, si se aseaza pe o tava si se sareaza putin.

Se marunteste ceapa, si se caleste in putin ulei, se adauga carnea tocata si se caleste la foc mic,se sareaza si pipereaza dupa gust, cand e facuta se trage de pe foc, se adauga un galbenus de ou si patrunjel verde tocat marunt.

Ciupercile se umplu cu compozitia de carne si se dau la cuptor aprox 25 min. Pana se fac ciupercile se pregateste sosul de parmezan. In putin unt, se caleste putina faina, se adauga treptat lapte (ca sosul bechamel) la sfarsit se adauga parmezanul si se amesteca pana se omogenizeaza.

Se scot ciupercile se acopera cu sos si se orneaza cu patrunjel verde