Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

Punem cele doua bucati de cordon bleu Edenia congelate pe o tava cu hartie de copt.

Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi
Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

Cordon Bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

 

Ingrediente

  •     1 cutie Edenia Cordon bleu de pui 250 g
  •     1 punga Spanac frunze Edenia 450 g
  •     50 ml ulei de masline
  •     50 g rosii uscate, taiate fasii
  •     3 catei de usturoi, taiati felii
  •     50 ml vin alb
  •     50 g unt President
  •     sare si piper

Mod de preparare

 Punem cele doua bucati de cordon bleu Edenia congelate pe o tava cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 230˚C, timp de 20-25 minute.
 Intre timp, intr-o tigaie incinsa punem uleiul de masline. In momentul in care sfaraie uleiul adaugam usturoiul feliat si fasiile de rosii uscate. Sotam timp de 1 minut, dupa care adaugam vinul alb si spanacul congelat Edenia. Sotam in continuare inca 3 minute, iar la final adaugam untul.
 Servim spanacul impreuna cu bucatile de cordon bleu pe o farfurie intinsa, picurand pe deasupra putin din sosul ramas in tigaie.