Cornuri cu cârnaţi

Cornuri cu cârnaţi - Foietajul se unge cu ketchup, apoi se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime. Pe fâşiile de foietaj se aşează cârnaţii la un capăt, apoi se rasucesc uşor până învelesc tot cârnatul

Cornuri cu cârnaţi
Cornuri cu cârnaţi
Cornuri cu cârnaţi

Cornuri cu cârnaţi 

INGREDIENTE

  1. foietaj Bella cca. 500 g

Pentru umplutură:

  1. sos de roşii/ketchup cca. 5 linguri
  2. cârnați țărănești semi-afumați Maestro

Pentru topping:

  1. ouă 1 bucată
  2. sare iodată
  3. caşacaval ras cca. 50 g

Mod de preparare: Cornuri cu cârnaţi 

Foietajul se unge cu ketchup, apoi se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime. Pe fâşiile de foietaj se aşează cârnaţii la un capăt, apoi se rasucesc uşor până învelesc tot cârnatul(vedeti in imagini!), apoi se aseaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară, sare şi caşcaval ras, apoi se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade.

Spor şi pofta buna!