Cosulete din foietaj, cu de toate

Cosulete din foietaj, cu de toate - Intindem usor foaia de aluat, dezghetata complet si o taiem in patrate cam cat sa incapa in formele de briose. Mie mi-au iesit 12 patrate.

Cosulete din foietaj, cu de toate
Cosulete din foietaj, cu de toate

Cosulete din foietaj, cu de toate

INGREDIENTE

  1. 400 gr foietaj(o foaie)
  2. 200 gr urda de vaci
  3. 1 ardei kapia, rosu
  4. 150 gr sunca presata
  5. 2 oua
  6. 1 lingura gris
  7. sare
  8. piper
  9. rosii cherry

Mod de preparare: Cosulete din foietaj, cu de toate

Intindem usor foaia de aluat, dezghetata complet si o taiem in patrate cam cat sa incapa in formele de briose. Mie mi-au iesit 12 patrate.
Asezam patratele in formele de briose adunandu-le mai mult catre interior, sa nu se reverse in timpul coacerii.
Taiem ardeiul in bucati, la fel si sunca presata.
Punem cate o lingura de urda in interiorul cosuletelor, apoi asezam aleatoriu, ardeiul si sunca presata.
Amestecam cele doua oua cu grisul, putina sare si putin piper si punem cate o lingura din acest amestec peste ingredientele din cosulete.
Deasupra asezam cate o rosie cherry.
Punem cosuletele intr-o tava pe care o dam la cuptor pentru 35 de minute la 180 de grade, sau pana cand se rumenesc bine cosuletele la exterior.
Noi le-am servit atat calde cat si reci cu patrunjel verde pe deasupra si ketchup, alaturi de o cana cu iaurt.