Cotlet de porc la gratar

Pregateşte intr-o punga cu zip baitul pentru carne: taie ceapa felii si toarna deasupra 3-4 linguri cu otet balsamic, sare si piper dupa gust.

Cotlet de porc la gratar
Cotlet de porc la gratar

Cotlet de porc la gratar

INGREDIENTE

  1.   4 cotlete de porc
  2.     verdeata
  3.     zeama de lamaie
  4.     2 cepe rosii
  5.     ou fiert (optional)
  6.     ulei de masline
  7.     otet balsamic crema
  8.     sare, piper

Mod de preparare: Cotlet de porc la gratar

Pregateşte intr-o punga cu zip baitul pentru carne: taie ceapa felii si toarna deasupra 3-4 linguri cu otet balsamic, sare si piper dupa gust.
 Adauga si feliile de cotlet de porc peste care ai pulverizat ulei de masline si inchide ermetic punga. Da la rece cateva ore sau, cel mai bine, peste noapte.
 Pune carnea pe gratarul incins si frige-o pe ambele parti. Serveşte carnea alaturi de o salata de frunze verzi (rucola, patrunjel, baby spanac) stropita cu zeama de lamaie si jumatati de oua fierte.