Crema ungureasca de branza

Rețeta de Crema ungureasca de branza Frecam branza de vaca cu branza telemea data pe razatoarea mica. Daca doriti amestecul mai cremos (asta si in functie de cat e de uscata branza de vaca) adaugati 1 lingura buna de smantana.

Crema ungureasca de branza
Crema ungureasca de branza

Crema ungureasca de branza

Ingrediente:

  • 200 gr branza de vaca
  • 200 gr branza telemea
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingurita boia
  • 2-3 varfuri cutit chimen macinat
  • 1 lingura de smantana (optional)
  • piper

Mod de preparare

Frecam branza de vaca cu branza telemea data pe razatoarea mica. Daca doriti amestecul mai cremos (asta si in functie de cat e de uscata branza de vaca) adaugati 1 lingura buna de smantana.
Adaugam ceapa data pe razatoarea mare si restul condimentelor si amestecam bine pana obtinem o pasta roz omogena.
Servim cu legume taiate betisoare, asezate in jurul bolului cu pasta (castraveti, tulpini de telina, andive, morcovi, rondele de ridichi, ceapa verde, rosii cherry etc). Nu uitati sa puneti si cativa crackers langa, pentru cei dependenti de carbohidrati