Rețetă de cușcuș vegetarian cu rodii și muguri de soia

Reteta de cușcuș vegetarian cu rodii și muguri de soia Se prepară cuș-cușul într-o strecurătoare, pe baie de abur.

Rețetă de cușcuș vegetarian cu rodii și muguri de soia
Rețetă de cușcuș vegetarian cu rodii și muguri de soia

Rețetă de cușcuș vegetarian cu rodii și muguri de soia

Ingrediente:

  1. 200 g cuș-cuș
  2. 100 g năut-conservă
  3. 100 g semințe de rodie
  4. 1 lămâie
  5. muguri de soia
  6. ulei de măsline
  7. sare

Mod de preparare

  • Se prepară cuș-cușul într-o strecurătoare, pe baie de abur.
  • După ce s-a umflat se presară cu puțină sare și se stropește cu ulei de măsline. Se amestecă ușor și se pune pe două farfurii.
  • Se presară năut, semințe de rodie și muguri de soia. Se stropesc cu puțin suc de lămâie.

Pofta buna!