Fasole galbena scazuta la tigaie

Fasole galbena scazuta la tigaie - Punem in tigaie 3 linguri ulei de floarea soarelui, adaugam legumele tocate si 1 lingurita bobite de mustar, lasam sa se soteze legumele aproximativ 5 minute la foc mic spre mediu.

Fasole galbena scazuta la tigaie
Fasole galbena scazuta la tigaie

Fasole galbena scazuta la tigaie

INGREDIENTE

  1.     750 gr fasole galbena congelata
  2.     1 ardei kapia rosu
  3.     3 linguri ulei de floarea soarelui
  4.     1 ceapa mica
  5.     2 rosii foarte coapte
  6.     1 lingurita boabe de mustar
  7.     frunze proaspete de telina si patrunjel
  8.     1 lingurita sos de soia
  9.     sare si piper macinat dupa gust

Mod de preparare: Fasole galbena scazuta la tigaie

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam si le taiem in bucatele potrivite.
Punem in tigaie 3 linguri ulei de floarea soarelui, adaugam legumele tocate si 1 lingurita bobite de mustar, lasam sa se soteze legumele aproximativ 5 minute la foc mic spre mediu.
Adaugam apoi rosiile taiate bucatele, amestecam.
Punem fasolea decongelata, presaram putin sos de soia, acoperim tigaia cu un capac pentru 15 minute.
Potrivim cu sare si piper macinat dupa gust, apoi adaugam verdeata proaspat tocata.
Oprim focul, mai lasam in jur de 5 minute tigaia acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!