Fit Hamburger de Halloween

Fit Hamburger de Halloween - Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai putin sosul de rosii)

Fit Hamburger de Halloween
Fit Hamburger de Halloween

Fit Hamburger de Halloween

Ingrediente:
    Hamburger

  1.     600 gr carne extra slaba macinata ( eu am folosit de vita)
  2.     1 legatura ceapa verde taiata fin
  3.     2 cateii ustori taiati foarte fin
  4.     200 gr supa de oase (sau alt fel)
  5.     Coriandru in pulbere
  6.     sare
  7.     piper
  8.     Suc de rosii (puteti folosi suc de rosii pentru pizza)

    Pentru fasii:

  1.     4 linguri faina integrala,
  2.     1 lingura ulei masline
  3.     2 linguri apa (sau cat cuprinde pentru a avea o consistenta elastica)
  4.     Sare
  5.     drojdie uscata ( 3 gr)

    Pentru decorare

  1.     Branza tofu
  2.     Masline negre

Mod de preparare:

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min.
Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai putin sosul de rosii)
Ardeii spalati se taie pe lungime si se curata de samburi.
Se unge o tava cu putin ulei si incepem sa umplem ardeii cu carnea macinata.
Adaugam o lingura de suc de rosii peste fiecare.
Pregatim fasiile amestecand ingredientele pana a obtine o pasta moale si elastica pe care o intindem cu sucitorul ( puteti folosi putin ulei pe suprafata de lucrat). Fasiile trebuie sa fie taiate de approx 30 mm . Este important ca si pasta sa fie intinsa subtire.
Infasuram extremitatile fiecarui ardei, lasand spatiu pentru ochi.
Branza se va taia in feliute subtiri si cu ajutorul unui dop de sticla decupam 12 bucati.
Eu am folosit tofu deoarece nu se topeste (sau schimba culoare semnificativ la cuptor. Se poate folosi cascaval sau mozzarella, doar dupa ce ardeii sunt scursi de la cuptor.
Taiem 12 bucati mici de masline astfel se pot orna ardeii.
Se dau la cuptorul in incins la 185 grade C, pentru 25 min.
Pofta buna!