Gazpacho de castraveti

Curata de coji castravetii spalati, taie-i pe lungime apoi in cubulete. Opreste cateva pentru decor si pune restul intrun blender.

Gazpacho de castraveti
Gazpacho de castraveti

Gazpacho de castraveti

INGREDIENTE

  1.  2 castraveti
  2.     sare de mare, piper
  3.     coaja si zeama de la o lamaie
  4.     50 ml ulei de masline
  5.     50 g feta
  6.     120 g iaurt grecesc
  7.     15 g coriandru
  8.     15 g menta verde
  9.     15 g marar verde
  10.     1/2 rodie

    2 ridichi


Mod de preparare: Gazpacho de castraveti

Curata de coji castravetii spalati, taie-i pe lungime apoi in cubulete. Opreste cateva pentru decor si pune restul intrun blender.

Adauga iaurtul grecesc rece, zeama de lamaie si putina coaja, uleiul de masline si verdeata, din care ai oprit cateva firicele pentru decor. Mixeaza foarte bine si, in functie de cat de groasa sau subtire iti doresti supa, adauga putina apa foarte rece. Asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat.
 Imparte supa in patru castronele, decoreaza cu felii de ridichi, cubuletele de castravete si verdeturile pastrate, samburi de rodie si branza feta sfaramata.
 Serveste supa de castraveti imediat