Ghiveci de legume cu carne de porc

Ghiveci de legume cu carne de porc - Incepem cu carnea, pe care o prajim putin in ulei, apoi adaugam ceapa tocata mare. Saram si tinem pe foc pana devine sticloasa.

Ghiveci de legume cu carne de porc
Ghiveci de legume cu carne de porc

Ghiveci de legume cu carne de porc

INGREDIENTE

  1.     800 g pulpa de porc taiata cubulete
  2.     2 linguri ulei
  3.     4 cepe
  4.     1 ardei gras rosu
  5.     1 kg amestec congelat de legume (ardei , morcov, ciuperci, fasole verde)
  6.     4 cartofi mari
  7.     5 catei de usturoi
  8.     sare si piper dupa gust
  9.     1 lingurita cu cimbru

Mod de preparare: Ghiveci de legume cu carne de porc

Incepem cu carnea, pe care o prajim putin in ulei, apoi adaugam ceapa tocata mare. Saram si tinem pe foc pana devine sticloasa. Adaugam ardeiul, apoi punem legumele congelate. Dupa ce s-au inmuiat putin, punem si cartofii taiati cuburi mari, presaram sare, piper si cimbru si lasam sa fiarba. La final adaugam usturoiul dat pe razatoarea mica si servim.

Pofta buna!