Gulaş cehesc de porc

Gulaş cehesc de porc,Tăiaţi spata în dumicaţi . Încălziţi uleiul într-o cratiţă mare şi căliţi carnea

Gulaş cehesc de porc
Gulaş cehesc de porc

Gulaş cehesc de porc

Ingrediente :
- 750 g spată de porc
- 5 linguri ulei
- 1 ardei gras
- 4 roşii
- 3 cepe mari
- 2 căţei de usturoi
- 1/2 linguriţă de paprika ( boia de ardei )
- 1/2 linguriţă de chimen
- 1/4 l de bulion de legume
- 100 g de smântână
- sare



Mod de preparare :

1. Tăiaţi spata în dumicaţi .
2. Încălziţi uleiul într-o cratiţă mare şi căliţi carnea .
3. Tăiaţi fin şi căliţi în acelaşi timp cu carnea , ardeiul, usturoiul, ceapa şi roşiile .
4. Adăugaţi boiaua , chimenul, săraţi şi adăugaţi şi bulionul .
5. Fierbeţi gulaşul timp de 45 – 50 min , pe foc moale .
6. Luaţi cratiţa cu gulaşul de pe foc şi adăugaţi 100 g de smântână .