Gulaş de filet de pui

Gulaş de filet de pui,1. Tăiaţi puiul în cuburi de 1 cm.. 2. Rulaţi-l uniform în făină şi căliţi carnea în puţin unt şi un fir de ulei de măsline , săraţi şi pipăraţi .

Gulaş de filet de pui
Gulaş de filet de pui

Gulaş de filet de pui

Ingrediente :


- 400 g de filet de pui
- 100 ml de smântână lichidă
- 200 ml de suc de roşii
- făină
- unt, ulei
- sare, piper



Mod de preparare :


1. Tăiaţi puiul în cuburi de 1 cm..
2. Rulaţi-l uniform în făină şi căliţi carnea în puţin unt şi un fir de ulei de măsline ,
săraţi şi pipăraţi .
3. Lăsaţi să fiarbă cca. 10 min.
4. Adăugaţi sucul de roţii, amestecaţi bine şi după încă 10 min de fierbere , luaţi vasul
de pe foc şi adăugaţi smântâna .


Sfatul bucătarului :
Puteţi servi gulaşul cu orez, paste sau pireu de cartofi .