Gulaş de porc cu tăieţei

Gulaş de porc cu tăieţei,1. Într-un ceaun , topiţi untul la foc mediu . 2. De asemeni, căliţi ceapa până devine lucioasă .

Gulaş de porc cu tăieţei
Gulaş de porc cu tăieţei

Gulaş de porc cu tăieţei

Ingrediente :
- 2 linguri (30 ml ) de unt
- 2 cepe de mărime mijlocie, tăiată mărunt .
- 2 linguriţe (10 ml ) de paprika
- 2 linguriţe (10 ml) de cub concentrat de pui
- 1 ½ linguriţă (7 ml ) de mujdei
- 1 ¼ ceaşcă (300 ml) apă, divizată
- 1 kg de carne de porc lucru, slabă , dezosată, tăiată în cuburi de 2,5 cm
- 3 linguri (45 ml) de făină
- 1 ceaşcă (250 ml) de iaurt
- 1 linguriţă (5 ml) de zahăr
- Orez gătit cald, sau tăieţei



Mod de preparare :


1. Într-un ceaun , topiţi untul la foc mediu .
2. De asemeni, căliţi ceapa până devine lucioasă .
3. Adăugaţi boiaua, cubul de pui şi mujdeiul .
4. Adăugaţi o ceaşcă (250 ml ) de apă şi carnea de porc.
5. Aduceţi la fierbere la foc mediu .
6. Scădeţi focul la foc mic, acoperiţi şi lăsaţi să fiarbă 1 ½ ore, sau până ce carnea este
frăgezită ; amestecaţi din timp în timp .
7. Într-un bol, amestecaţi restul de apă cu făina , şi amestecaţi până se omogenizează şi
vărsaţi acest amestec peste carne.
8. Fierbeţi la foc mic până începe să clocotească, amestecând permanent să nu se prindă
.
9. Amestecaţi iaurtul cu zahărul ; adăugaţi amestecul peste carne .
10.Aduceţi la fierbere, amestecând permanent , până gulaşul este fierbinte . Nu lăsaţi să
dea în clocot !!!!!

11.Serviţi cu orez sau tăieţei .