Gulaş iute

Gulaş iute,1. Tăiaţi carnea în cuburi de cca 5 cm. 2. Tăiaţi ceapa în lamele. 3. Zdrobiţi cei 3 căţei de usturoi .

Gulaş iute
Gulaş iute

Gulaş iute

Pregătire : 30 min
Gătire : 3h
Ingrediente :
( pentru 4 persoane )
- 500 g ceapă
- 3 căţei usturoi
- 1 kg de carne de vită lucru
- 3 linguri de untură sau unt
- supă concentrată de vită
- 3 linguri de boia dulce
- 1 linguriţă de boia iute
- 1 linguriţă de chimen nemăcinat
- 1 lingură de măghiran



Mod de preparare :


1. Tăiaţi carnea în cuburi de cca 5 cm.
2. Tăiaţi ceapa în lamele.
3. Zdrobiţi cei 3 căţei de usturoi .
4. Topiţi untura sau untul pe foc moale .
5. Adăugaţi ceapa şi usturoiul şi lăsaţi să se călească, amestecând permanent până când se
colorează ceapa .
6. Luaţi vasul de pe foc .
7. Într- un alt vas lăsaţi să se pătrundă carnea pe foc viu .
8. Adăugaţi carnea peste ceapă, după ce este pătrunsă . Amestecaţi .
9. Presăraţi parika, amestecaţi şi stingeţi cu supa de vită ( se poate pune şi apă dar este mai
puţin bun ).
10. Amestecaţi bine .
11 .Adăugaţi acum chimenul şi măghiranul .
12. Săraţi.
13. Lăsaţi să fiarbă molcom pe foc mic, cel puţin 3 ore .
14. Cu cât se găteşte la foc mai mic , cu atât este mai bun .