Hamburgeri de casa

Hamburgeri de casa.Ceapa o tai marunt si o calesti in putin ulei. Separat amesteci carnea tocata cu ouale, cu patrunjelul tocat si cu ceapa calita.Condimentezi dupa gust si formezi chiftelele pe care apoi le pui pe gratarul incins pentru aprox. 10 min. Le poti lasa mai mult sau mai putin in functie de cat de "in sange" le doresti

Hamburgeri de casa
Hamburgeri de casa

Hamburgeri de casa

Ingrediente:

  •   400 gr carne de vita tocata
  •    100 gr ceapa
  •    2 oua
  •    putin ulei
  •    patrunjel
  •    sare
  •    piper
  •    boia dulce
  •    4 chifle
  •    2 rosii feliate
  •    4 felii de salata
  •    optional ketchup
  •    cascaval ras

Mod de preparare

Ceapa o tai marunt si o calesti in putin ulei. Separat amesteci carnea tocata cu ouale, cu patrunjelul tocat si cu ceapa calita.

Condimentezi dupa gust si formezi chiftelele pe care apoi le pui pe gratarul incins pentru aprox. 10 min. Le poti lasa mai mult sau mai putin in functie de cat de "in sange" le doresti.

Tai chiflele pe jumate si alcatuiesti fiecare hamburger cu ingredientele de mai sus.

Usor si gustos!

Pofta buna