Linte rosie cu sparanghel

Linte rosie cu sparanghel - Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cand este aproape gata se adauga lintea si se mai lasa la calit 2-3 minute, dupa care se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pana scade complet. Se sareaza si pipareaza dupa gust.

Linte rosie cu sparanghel
Linte rosie cu sparanghel

Linte rosie cu sparanghel

INGREDIENTE

  1.     200 g linte rosie
  2.     1 ceapa rosie
  3.     50 ml ulei
  4.     sparanghel
  5.     sare,piper

Mod de preparare: Linte rosie cu sparanghel

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cand este aproape gata se adauga lintea si se mai lasa la calit 2-3 minute, dupa care se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pana scade complet. Se sareaza si pipareaza dupa gust.
Sparanghelul se introduce in apa clocotita 2-3 minute si se scoate in apa rece, apoi se pune 3-4 minute la prajit in ulei fierbinte.

Pofta buna!