Nectarine coapte cu crema de mascarpone si amaretto

Reteta de nectarine coapte cu crema de mascarpone si amaretto Amesteca mascarpone cu branza de vaci pana cand obtii o crema omogena.

Nectarine coapte cu crema de mascarpone si amaretto
Nectarine coapte cu crema de mascarpone si amaretto

Nectarine coapte cu crema de mascarpone si amaretto

Ingrediente:

  •     1 lingura de amaretto
  •     4 nectarine, taiate in doua, fara samburi
  •     1 lingurita de ulei de masline
  •     150 gr de branza de vaci, degresata
  •     1 lingurita de zahar vanilat
  •     150 g mascarpone

Mod de preparare

 Amesteca mascarpone cu branza de vaci pana cand obtii o crema omogena. incorporeaza zaharul vanilat si amaretto, iar apoi da crema la rece.
 Unge jumatatile de nectarine cu ulei de masline. Coace-le pe gratar timp de 1 minut pe fiecare parte.
 Asaza-le pe farfurie, pune cate o lingura de crema deasupra fiecareia si decoreaza cu frunze de menta.