Omletă cu brânză de capră

Reteta de omletă cu brânză de capră Amestecă într-un vas ouăle, ½ linguriță de sare și ½ linguriță piper și adaugă puțină apă. În paralel, încălzește untul într-o tigaie, la foc mediu, și prăjește ouăle, timp de 2-3 minute.

Omletă cu brânză de capră

Ingrediente

  •     8 ouă mari
  •     sare, piper
  •     1 lingură de unt
  •     120 g brânză de capră, fărâmițată
  •     4 fire de ceapă verde
  •     3 linguri ulei de măsline
  •     1 lingură oțet din vin
  •     1 linguriță muștar
  •     6 cești de rucola
  •     o baghetă mică, încălzită

Mod de preparare+

Amestecă într-un vas ouăle, ½ linguriță de sare și ½ linguriță piper și adaugă puțină apă. În paralel, încălzește untul într-o tigaie, la foc mediu, și prăjește ouăle, timp de 2-3 minute.

Mai departe, presară deasupra brânza și ceapa verde, tăiată mărunt, și împăturește omleta de două ori, de la margini spre centru, după care o poți tăia în 4 bucăți egale.

Separat, amestecă uleiul, oțetul și muștarul cu un strop de sare și puțin piper și răstoarnă sosul peste rucola. Se servește alături de bagheta încălzită.