Papanaşi cu fructe
Reteta de papanaşi cu fructe Papanaşi cu fructe delicioşi şi foarte aspectuoşi. Sunt uşor de făcut şi trebuie să-i încerci. Iată reţeta.

Papanaşi cu fructe
Ingrediente:
- 1 pachet brânză de vaci
- 1 ou
- 3 linguri făină
- 50 g unt topit
- zahăr pudră
- fructe după gust şi sezon
Mod de preparare: Papanaşi cu fructe
Într-un castron se fărâmiţează brânza cu furculiţa şi apoi se adaugă oul.
Se amestecă bine şi se pune apoi făina. Se amestecă din nou foarte bine pentru a obţine o pastă potrivit de tare.
Se pune apă la fiert şi, cu mâna ume-zită, se formează mici bile de brânză care se aplatizează şi se pun la fiert. Când se ridică, e semn că papanaşii sunt fierţi.
Se topeşte untul şi se toarnă peste papanaşii puţin răciţi şi se aduc la masă cu zahăr pudră deasupra şi fructe.