Papanaşi cu fructe

Reteta de papanaşi cu fructe Papanaşi cu fructe delicioşi şi foarte aspectuoşi. Sunt uşor de făcut şi trebuie să-i încerci. Iată reţeta.

Papanaşi cu fructe
Papanaşi cu fructe

Papanaşi cu fructe

Ingrediente:

  • 1 pachet brânză de vaci
  •  1 ou
  •  3 linguri făină
  •  50 g unt topit
  •  zahăr pudră
  •  fructe după gust şi sezon

Mod de preparare: Papanaşi cu fructe

Într-un castron se fărâmiţează brânza cu furculiţa şi apoi se adaugă oul.
Se amestecă bine şi se pune apoi făina. Se amestecă din nou foarte bine pentru a obţine o pastă potrivit de tare.
Se pune apă la fiert şi, cu mâna ume-zită, se formează mici bile de brânză care se aplatizează şi se pun la fiert. Când se ridică, e semn că papanaşii sunt fierţi.
Se topeşte untul şi se toarnă peste papanaşii puţin răciţi şi se aduc la masă cu zahăr pudră deasupra şi fructe.