Paste cu ciuperci si praz

Paste cu ciuperci si praz - In maxim 25 de minute prepari o cina usoara si sanatoasa, din doar cateva ingrediente. Pastele in sos alb, cu ciuperci si praz sunt perfecte pentru a lua cina in 2.

Paste cu ciuperci si praz
Paste cu ciuperci si praz

Paste cu ciuperci si praz

Ingrediente:

  1.  7-8 ciuperci
  2.  1 catel usturoi
  3.  1 fir de praz
  4.  200 g paste
  5.  4 linguri smantana pentru gatit
  6.  2-3 linguri tarhon proaspat
  7.  2-3 linguri ulei masline
  8.  sare
  9.  piper

Mod de preparare: Paste cu ciuperci si praz

  • Toaca ciupercile si usturoiul felii si caleste-le in uleiul de masline incins, pana cand prind culoare. Intre timp, toaca prazul marunt si pune-l peste ciuperci. Potriveste de sare si piper.
  • Adauga 1/2 cana apa, las-o sa scada pret de cateva minute si completeaza cu smantana pentru gatit.
  • In paralel, fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, clateste-le in apa rece si pune-le peste legumele in sos.
  • Amesteca si lasa preparatul 5-10 minute, iar inainte de servire toaca tarhonul si presara-l peste paste.