Paste Ratatouille

Paste Ratatouille O rețetă extrem de simplă. O masă sănătoasă, sățioasă, vegană/vegetariană/de post, bogată în fibre și proteine și gata în mai puțin de 30 de minute, în 3 pași simpli. Să facem niște paste Ratatouille bune de te lingi pe degete!

Paste Ratatouille
Paste Ratatouille
Paste Ratatouille

Paste Ratatouille

Ingrediente:

  •  300 g paste
  •  1 dovlecel mediu
  •  1/2 vânătă
  •  1 ardei roșu
  •  400 g roșii
  •  1/2 ceapă
  •  3 căței de usturoi pisați
  •  480 ml apă fiartă
  •  1 linguriță busuioc
  •  sare și piper după gust
  •  1linguriță oțet balsamic

Mod de preparare

  1.   Spală și taie legumele. Într-o tigaie mare încinge niște ulei de măsline și pune legumele (fără roșii) la călit, câteva minute, până se rumenesc ușor și încep să își îmbine aromele.
  2. Adaugă și roșiile tocate, apa clocotindă, oțeul și spaghetele. Amestecă și adu la fierbere, apoi lasă-le să se facă la foc mediu timp de 10 minute, până când pastele se fierb și sosul începe să se îngroașe.
  3. Adaugă busuiocul, sare și piper după gust. Amestecă și servește fierbinte.