Perisoare aperitiv

Perisoare aperitiv - Cartofii ii curatam, ii taiem felii mici si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii pasam.

Perisoare aperitiv
Perisoare aperitiv

Perisoare aperitiv

INGREDIENTE

  1. 800 g carne tocata
  2. 300 g cartofi ( aprox. 4-5 cartofi medii)
  3. 2 oua
  4. 2 cepe
  5. 1 morcov
  6. 2-3 catei de usturoi
  7. 1 lingura de pasta de tomate
  8. oregano
  9. piper
  10. sare

Mod de preparare: Perisoare aperitiv

  • Cartofii ii curatam, ii taiem felii mici si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii pasam.
  • Carnea tocata o punem intr-un bol, adaugam usturoiul si morcovul date pe razatoarea cu ochiuri mici, cartofii pasati, ceapa tocata marunt, ouale, pasta de tomate, sare piper si oregano.
  • Amestecam compozitia, formam bilute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins. 

Pofta buna!