Piept de porc cu fasole boabe

Piept de porc cu fasole boabe - Intr-o oala plina cu apa puneti carnea, jumate de ceapa cu 4 cuisoare infipte in ea, 2 morcovi spalati si curatati, telina, 1 catel de usturoi curatat, foiaa de dafin si cimbru usccat.Fierbeti la foc potrivit timp de 1 ora. (Dupa o noapte la frigider o puteti consuma ca un preparat de casa, rece o taiati in felii fine)

Piept de porc cu fasole boabe
Piept de porc cu fasole boabe

Piept de porc cu fasole boabe

INGREDIENTE

  1. 500 g de piept de porc proaspat rulat
  2. 2 morcovi
  3. 1 tija de telina
  4. 2 catei de usturoi
  5. 1 ceapa
  6. 4 cuisoare
  7. sare, piper
  8. cimbru uscat
  9. 1 foaie de dafin
  10. 500 g fasole boabe noua curatata si apoi congelata
  11. 3 morcovi
  12. 2 linguri bulion concentrat de rosii
  13. 2 linguri ulei de masline
  14. paprika

Mod de preparare: Piept de porc cu fasole boabe

Intr-o oala plina cu apa puneti carnea, jumate de ceapa cu 4 cuisoare infipte in ea, 2 morcovi spalati si curatati, telina, 1 catel de usturoi curatat, foiaa de dafin si cimbru usccat.
Fierbeti la foc potrivit timp de 1 ora. (Dupa o noapte la frigider o puteti consuma ca un preparat de casa, rece o taiati in felii fine)
Scoateti carnea si lasati-o sa se raceasca un pic. Filtrati si pastrati supa in care a fiert.
Spalati, curatati si taiati in rondele 3 morcovi.
Tocati marunt ceapa ramasa si usturoiul.
Intr-o cocota incalziti uleiul si reveniti carnea pe toate partile. Puneti ceapa si usturoiul.
Adaugati morcovii si reveniti totul impreuna. Puneti fasolea congelata, paprika si gatiti impreuna timp de 5 minute. Scoateti carnea
Diluati bulionul intr-un pahar mare de supa.
Varsati-l peste fasole si acoperiti totul cu apa fiarta.
Puneti sare, piper si gatiti la foc potrivit timp de 20 de minute.
Taiati carnea in felii si adaugati-o peste fasole.
Gatiti impreuna in jur de 20 de minute.
Verificati daca fasolea este fiarta si adaugati supa daca mai trebuie.
Serviti fierbinte !