Pipote si inimi cu ceapa

Pipote si inimi cu ceapa - Spalam si curatam bine pipotele si inimile de pielite.Curatam ceapa si o tocam, dar nu prea marunt.

Pipote si inimi cu ceapa
Pipote si inimi cu ceapa

Pipote si inimi cu ceapa

INGREDIENTE

  1. o caserola de pipote cu inimi
  2. 2 cepe
  3. sare
  4. piper
  5. ulei
  6. patrunjel proaspat

Mod de preparare: Pipote si inimi cu ceapa

  • Spalam si curatam bine pipotele si inimile de pielite.
  • Curatam ceapa si o tocam, dar nu prea marunt.
  • Punem putin ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa, o lasam pana incepe sa sfaraie si stingem repede cu un pahar de apa si lasam pana se inmoaie ceapa.
  • Apoi adaugam pipotele si inimile peste ceapa, daca mai este nevoie completam cu apa si acoperim tigaia cu un capac.
  • Lasam pana fierb pipotele si inimile si se formeaza sosul.
  • Condimentam cu sare si piper.
  • Asezonam cu patrunjel proaspat tocat fin.

Pofta buna!