Plăcintă răcoroasă cu piersici

Freci untul moale sau margarina cu 100 g zahăr, adaugi gălbenușurile și făina, împreună cu praful de copt. La urmă, amestecând ușor, pui albușurile bătute spumă cu 150 g zahăr și cu zahărul vanilat.

Plăcintă răcoroasă cu piersici
Plăcintă răcoroasă cu piersici

Plăcintă răcoroasă cu piersici

Ingrediente

  • 1 pachet unt sau margarină
  • 250 g făină
  • 6 ouă
  • 250 g zahăr
  • 1 plic praf de copt
  • 2 pliculețe zahăr vanilant
  • 1 kg piersici

Mod de preparare

Freci untul moale sau margarina cu 100 g zahăr, adaugi gălbenușurile și făina, împreună cu praful de copt. La urmă, amestecând ușor, pui albușurile bătute spumă cu 150 g zahăr și cu zahărul vanilat. Torni compoziția într-o tavă care a fost unsă cu margarină și așezi deasupra piersicile tăiate, fără sâmburi. Dai la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute.