Pui cu roșii și parmezan

Reteta de pui cu roșii și parmezan Pieptul de pui, dat prin sare și piper și așezat pe folie de aluminiu, se introduce într-o tavă la cuptor, în amestec cu miezul de pâine, parmezanul, uleiul de măsline, pătrunjelul și usturoiul, deasupra presărându-se puțin muștar Dijon.

Pui cu roșii și parmezan
Pui cu roșii și parmezan

Pui cu roșii și parmezan

Ingrediente:

  •     4 fileuri de piept de pui dezosate
  •     sare și piper
  •     parmezan
  •     miez de pâine
  •     1 lingura ulei de măsline
  •     1 lingură pătrunjel proaspăt tocat
  •     1 cățel de usturoi tăiat mărunt
  •     1 linguriță muștar Dijon
  •     câteva roșii

Mod de preparare

Pieptul de pui, dat prin sare și piper și așezat pe folie de aluminiu, se introduce într-o tavă la cuptor, în amestec cu miezul de pâine, parmezanul, uleiul de măsline, pătrunjelul și usturoiul, deasupra presărându-se puțin muștar Dijon.

Roșiile vor fi așezate în jurul bucăților de piept de pui.

Timpul de coacere este de aproximativ 17 minute.

Preparatul se servește cu salată verde și pâine cu usturoi alături.