Pulpa de porc gatita lent

Pulpa de porc gatita lent - Pulpa de porc se maseaza cu condimentele pentru bait uscat de la Kotany si se lasa la rece, asa uscat, fara niciun lichid, minim 180 de minute sau peste noapte la rece.

Pulpa de porc gatita lent
Pulpa de porc gatita lent

Pulpa de porc gatita lent

INGREDIENTE

  1. pulpa de porc cca. 2000 g,
  2. amestec de mirodenii cu usturoi un plic
  3. un aparat Slow Cooker sau o tava mare si un cuptor pe masura
  4. folie aluminiu!

Mod de preparare: Pulpa de porc gatita lent

Pulpa de porc se maseaza cu condimentele pentru bait uscat  si se lasa la rece, asa uscat, fara niciun lichid, minim 180 de minute sau peste noapte la rece. Apoi se pune pulpa la copt intr-un aparat Slow Coock sau intr-o tava incapatoare, acoperindu-se cu folie de aluminiu sau foaie de copt, pentru carcotasi si se da la copt/gatit lent cca. 5 ore ( 30 de minute!) la foc mic, atentie fara niciun fel de adaos de lichid. Friptura se poate servi calda cat si rece, ca atare sau alaturi de garnituri de sezon!

Pofta buna!