Pulpa de porc la cuptor cu legume

Pulpa de porc la cuptor cu legume -Carnea se spala, apoi se da cu sare si piper.Intr-un vas, se pun 2 linguri de ulei si o cana cu apa, apoi bucata de carne.

Pulpa de porc la cuptor cu legume
Pulpa de porc la cuptor cu legume

Pulpa de porc la cuptor cu legume

INGREDIENTE

  1. 1 kg pulpa de porc
  2. 250 g ciuperci
  3. 200g rosii cherry
  4. 3 cartofi
  5. 2 linguri ulei
  6. sare
  7. piper

Mod de preparare: Pulpa de porc la cuptor cu legume

Carnea se spala, apoi se da cu sare si piper.
Intr-un vas, se pun 2 linguri de ulei si o cana cu apa, apoi bucata de carne.
Se da la cuptor 2 ore.
Dupa 2 ore, se intoarce pe cealalta parte si se adauga rosiile, ciupercile si cartofii taiati.
Se pune sare peste legume si se mai baga in cuptor pentru o ora.