Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute - Pulpele se curata si se bat cu ciocanul ca la snitele intre doua folii alimentare.Se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper.

Pulpe de pui umplute
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

INGREDIENTE

  1. 9 pulpe de pui dezosate (1,2 kg)
  2. 50 g sunca de curcan
  3. 70 g costita afumata
  4. 50 g pastrama
  5. 100 g cascaval
  6. 1/2 ardei verde
  7. 1/2 ardei capia
  8. 50 g ciuperci
  9. 4 oua
  10. 100 g faina
  11. 100 g pesmet auriu
  12. piper
  13. sare
  14. ulei pentru prajit

Mod de preparare: Pulpe de pui umplute

  • Pulpele se curata si se bat cu ciocanul ca la snitele intre doua folii alimentare.
  • Se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper.
  • Celelalte ingrediente se toaca marunt, iar cascavalul se rade prin razatoarea mare.
  • Se amesteca intr-un castron cu un ou, sare si piper pana la omogenizare.
  • Se ia fiecare felie de piept, se pune o lingura de compozitie si se ruleaza ca sarmalele.
  • Se pot pune scobitori daca nu stau rulate.
  • Se bat celelalte 3 oua cu sare si piper intr-o farfurie si se pune faina si pesmetul auriu in alte doua farfurii.
  • Rulourile se dau prin faina, prin ou batut si prin pesmet.
  • Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile.
  • Se scot pe hartie absorbanta.
  • Se pot consuma calde cu garnitura sau reci ca aperitiv.

Pofta Buna!