Rețetă de frigărui cu pește și bacon

Rețetă de frigărui cu pește și bacon Tai peştele cuburi şi le laşi 20 de minute într-o marinată preparată din ulei, usturoi zdrobit, zeamă de lămâie, mărar, sare şi piper după gust şi dafin.

Rețetă de frigărui cu pește și bacon
Rețetă de frigărui cu pește și bacon

Rețetă de frigărui cu pește și bacon

Ingrediente:

  • 500 g file peşte
  • 10 felii kaizer tăiate jumătăţi
  • lămâie tăiată cubuleţe
  • 2 căţei usturoi
  • zeama de la 1 lămâie
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mărar
  • 1 frunză dafin

Mod de preparare: Rețetă de frigărui cu pește și bacon

  • Tai peştele cuburi şi le laşi 20 de minute într-o marinată preparată din ulei, usturoi zdrobit, zeamă de lămâie, mărar, sare şi piper după gust şi dafin.
  • Bucăţile de peşte marinate le înfigi pe beţe de frigărui, pe care le ţii puţin în apă, alternând cu felii de kaizer şi cu bucăţi de lămâie. Aşezi frigăruile pe grătarul încins, le presari cu puţin piper proaspăt măcinat şi le întorci cu grijă să nu rupi bucăţile de peşte. Le ţii câte 3-4 minute pe fiecare parte.
  • Serveşti frigăruile cât sunt calde, decorate cu mărar.
     

Pofta buna!